Logo amersfoortnu.nl


Fluor zet de pullen bier klaar en legt de braadworsten op de gril.
Fluor zet de pullen bier klaar en legt de braadworsten op de gril. (Foto: Fluor)

Win kaarten voor het Fluor Oktoberfest

Amersfoort - Jawohl unsere liebe Freunde! De tweede editie van Fluor Oktoberfest is een feit. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar klapt Fluor op zaterdag 28 september de bierbanken weer uit. Fluor zet de pullen bier klaar en legt de braadworsten op de gril, jij hoeft alleen maar je Lederhosen aan te trekken.
Uiteraard mogen bij dit bierdrinkfestijn de beste Duitse feestdj's niet ontbreken, dus ook daar is voor gezorgd. Deze editie van Fluor Oktoberfest staat niemand minder dan Otto Wunderbar op de line-up. DJ Otto Wunderbar draait alle hits aus der Heimat. Of het nu de Schlagerhits von vroeger of de Après ski-hits von nu zijn, met DJ Otto Wunderbar wordt het gegarandeerd een 'Party Ohne Ende'! Naast Otto staat ook De Rooie Jager op de planken. Wie zegt dat Brandend Zand van Anneke Grönloh niet afgespeeld kan worden tussen Slayer en The Prodigy heeft het mis.
Fluor opent op zaterdag 28 september om 22.00 uur de deuren voor deze tweede editie van Oktoberfest. Er is goed nieuws: jij kunt hier gratis bij aanwezig zijn! Het Amersfoortse poppodium geeft 2 x 2 gratis kaarten weg. Zin om een avondje pullen bier te drinken en te jodelen? Stuur dan een mailtje naar marketing@fluor033.nl en laat het team van Fluor weten waarom jij deze avond niet mag missen. De twee leukste en meest originele inzendingen worden beloond met gratis kaarten.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten