Logo amersfoortnu.nl


Foto:

Column Adriënne Nijssen: De laatste

Op 4 april 2004 schreef ik mijn eerste artikel voor Amersfoort Nu. Jarenlang schreef ik de meest uiteenlopende artikelen en kwam ik in de meest uiteenlopende huizen en bedrijven waar ik altijd gastvrij ontvangen werd.

Na verloop van tijd ging ik naast artikelen ook columns schrijven. Om de twee weken kon u op deze plaats een column lezen over zaken die me bezighielden. Soms over Amersfoortse aangelegenheden, soms over Nederlandse zaken of wereldnieuws. Maar vaak ging het over mijn eigen gedachten en persoonlijke ervaringen. Veel respons kreeg ik op die columns. Ik geloof niet dat er in de voorbije jaren ooit één column is geweest waar ik niets over terug hoorde. De column over mijn overleden kapper is wat dat betreft wel de winnaar. U mailde me, u stuurde me een WhatsApp of u sprak me aan als ik u in de stad tegen kwam. Ik schreef deze columns dan ook met steeds meer plezier omdat ik wist dat ik er mensen mee raakte, mensen aan het lachen maakte of zelfs een discussie op gang bracht.

En nu komt er aan alles zomaar een eind. Amersfoort Nu gaat per 1 oktober verdwijnen. Wat zal ik het werk missen. En u wellicht mijn columns. Daarom heb ik besloten om daarmee door te gaan op Internet. Gratis, belangeloos en voor niets. Minimaal wekelijks, misschien zelfs twee keer per week, zal ik een nieuwe column plaatsen op de site die ik daar speciaal voor aangemaakt heb. Want de verhalen liggen op straat en zijn bijna altijd te mooi om daar te laten liggen.

Verder op internet

Vanaf 1 oktober zijn mijn columns te lezen op www.adriennenijssen.wordpress.com. U kunt nu al een kijkje nemen, een van mijn eerste columns uit deze krant mocht van mij in de herhaling. Als u me wilt blijven volgen, vul dan onderaan de site uw e-mailadres in. Bij elke nieuwe column wordt u dan op de hoogte gebracht! En reageren mag uiteraard nog steeds. Graag zelfs!

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten