Logo amersfoortnu.nl


Het Ragazze Quartet heeft opnieuw een bijzonder festivalprogramma samengesteld.
Het Ragazze Quartet heeft opnieuw een bijzonder festivalprogramma samengesteld. (Foto: Nichon Glerum)

Lezersactie: win kaarten voor September Me

Amersfoort - Na twee succesvolle edities maakt September Me Amersfoort van 20 tot 22 september tot hét epicentrum van de klassieke muziek. Met frisse en eigentijdse blik heeft artistiek leider Ragazze Quartet opnieuw een bijzonder festivalprogramma samengesteld, dit jaar geïnspireerd op het thema Smeltkroes. Speciaal voor September Me wordt Flint omgetoverd tot bruisend festivalhart met heerlijke hapjes, drankjes en een bijzonder verdiepingsprogramma.

De opening is 20 september met het Ragazze Quartet, Béla Quartet (FR) en Matangi Quartet. Zij spelen het Triple Quartet van componist Steve Reich. Via de muziek van de Zuid-Afrikaans-Ierse componist Kevin Volans en Impressions d'Afrique van Frédéric Aurier, reizen ze af naar de eindbestemming Senegal, waar percussionist Remco Menting en vrienden de avond laten uitmonden in een Afrikaans dans- en percussiefeest. Ga voor het volledige festivalprogramma en meer informatie naar www.september-me.nl

Maak kans op een van de drie sets van twee vrijkaarten voor het openingsconcert op vrijdag 20 september. Beantwoord onderstaande prijsvraag en e-mail het antwoord, voor maandag 16 september 12.00 uur, naar publiciteit@flint.nl o.v.v.
Lezersactie: September Me.

Voor de hoeveelste keer wordt September Me gehouden in Flint?

A. derde keer;
B vijfde keer;
C. achtste keer

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden