Logo amersfoortnu.nl


Charly Luske.
Charly Luske. (Foto: Carla Gorter)

George Michael-tribute opent theaterseizoen Flint

Amersfoort - Het theaterseizoen 2019-2020 in Flint opent op vrijdag 13 september met 'The Story of George Michael'. In dit swingende theaterconcert brengt Charly Luske met zijn band een ode aan de poplegende die in 2016 overleed. Naast de onverwoestbare hits als 'Freedom', 'Faith', 'Careless Whisper' en songs van Wham! vertelt Luske anekdotes over Michaels onstuimige leven.

Als tiener had Charly Luske slechts één idool: George Michael, de succesvolste zanger van de jaren tachtig en negentig. 'The Story of George Michael' is na een succesvol eerste seizoen nu te zien in Flint. Naast de tijdloze muziek geeft de voorstelling een kijkje in het bewogen leven van de zanger. In het boeiende en opzwepende tribute concert staan natuurlijk onnavolgbare hits als 'Freedom', 'Faith', 'Careless Whisper' op het programma, maar ook eerder materiaal van Wham!

Kaarten

Kaarten voor Flint zijn op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Tel. 033 4 229 229.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten