Logo amersfoortnu.nl


Burgemeester Lucas Bolsius onthulde donderdagmiddag de nieuwe dug-out bij het voetbalveld aan de Meridiaan in De Koppel.
Burgemeester Lucas Bolsius onthulde donderdagmiddag de nieuwe dug-out bij het voetbalveld aan de Meridiaan in De Koppel. (Foto: Ronald Kersten Fotografie)

Dug-out is resultaat van Krachtkoppel

Amersfoort - Burgemeester Lucas Bolsius onthulde donderdagmiddag de nieuwe dug-out bij het voetbalveld aan de Meridiaan in De Koppel. Dit deed hij samen met de jongeren die hebben meegedacht over de dug-out als een van de onderdelen uit het plan om de openbare ruimte bij de Meridiaan, Boogschutter en Boogschutterplein in te richten als speel- en ontmoetingsplek.

Sinds werkt de gemeente Amersfoort intensiever samen met de buurt aan het verbeteren van de leefbaarheid in De Koppel. Die samenwerking tussen bewoners, ondernemers, buurtvaders en buurtmoeders, jongeren, IndeBuurt033, Alliantie, Portaal, politie en gemeente heet 'Krachtkoppel'. Krachtkoppel maakt wensen uit de buurt mogelijk, zoals een andere aanpak van de viering van oud & nieuw, het investeren in nieuwe speel- en ontmoetingsplekken en het organiseren van activiteiten in de zalen van het Apostolisch gemeenschap. En deze dug-out!

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten