Logo amersfoortnu.nl


Traditiegetrouw staat de vrijdagavond voornamelijk in het teken van de Nederlandstalige muziek.
Traditiegetrouw staat de vrijdagavond voornamelijk in het teken van de Nederlandstalige muziek. (Foto: 033Live)

Froger en Snollebollekes bij 033Live

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus vindt in Amersfoort alweer de vierde zomereditie plaats van het inmiddels bekende Muziekfestival 033Live. Voor de editie van dit jaar is het de organisatie gelukt om een aantal zeer bekende namen te strikken. Met een goede mix van artiesten voor jong en oud verwacht men dat het op beide avonden volle bak gaat worden in de grote feesttent aan de Mijnbouwweg, die plaats zal bieden aan zo'n tweeduizend bezoekers.

Amersfoort - Traditiegetrouw staat de vrijdagavond voornamelijk in het teken van de Nederlandstalige muziek. Met René Froger en Wesly Bronkhorst zullen twee ras-Amsterdammers het podium betreden en de zaal uit volle borst mee laten zingen. Daarnaast zal ook de Amersfoortse artiest Bizzey aanwezig zijn, goed voor miljoenen views op YouTube en een nummer 1 hit met het nummer 'Hij is van mij' (samen met Maan en Kriss Kross Amsterdam).
De enorm populaire feestact Snollebollekes, die in slechts 20 minuten tijd twee keer het Gelredome volledig uitverkocht, zal de tent tenslotte volledig op zijn kop zetten en het publiek flink van links naar rechts laten springen.
Op zaterdag 31 augustus vindt 033Live 'The 90's Edition' plaats. Ook voor deze avond zijn de artiesten niet mis. Met Pater Moeskroen keert de van oorsprong Amersfoortse band terug naar de stad waar het voor hen allemaal begon. T-Spoon, bekend van het nummer Sex On The Beach, brengt met hun zomerse klanken het publiek in tropische sferen en tot slot kan men het laatste uurtje ouderwets hakkuuuh met niemand minder dan DJ Paul Elstak. Beide avonden kan worden gehost door de vaste feest dj van 033Live, de ietwat gekke Brabantse dj Willem de Wijs.

De sterke programmering ziet de organisatie van 033Live ook duidelijk terug in de ticketverkoop. Voor beide avonden zijn de reguliere tickets inmiddels uitverkocht. Er is nog slechts een handjevol late-bird tickets beschikbaar. Deze bestel je online via de website www.033live.nl of ga langs bij de Primera op winkelcentrum Vathorst.