Logo amersfoortnu.nl


Toekomstdrive 2019.
Toekomstdrive 2019. (Foto: Jaap Ravenhorst)

Bridgecursus voor starters

Amersfoort - Maandag 23 september begint een serie van twaalf bridgelessen voor starters. De cursus is bedoeld voor iedereen die het bridgespel wil leren. In deze cursus wordt de leermethode "Leer Bridge met Berry Westra" gebruikt.

Ook als iemand zijn kennis wil verfrissen, omdat men al enige tijd niet meer gespeeld heeft, is het volgen van deze cursus een aanrader. Bridge is een spannend en boeiend kaartspel dat overal, thuis of op een club, met veel plezier gespeeld kan worden.

Bij bridge ga je de uitdaging aan om samen met een partner tegen andere bridgeliefhebbers te spelen. Ieder spel bestaat uit een biedfase en een speelfase. De bedoeling van het spel is om meer punten te halen dan de tegenstanders door zoveel mogelijk slagen te maken. Je leert tijdens de cursus om te bieden en een speelplan te maken. Door logisch na te denken en in te spelen op de ontwikkelingen tijdens het spel probeer je zoveel mogelijk slagen te halen. Iedereen kan leren bridgen!

Doordat je tegen andere paren speelt is bridge een uitermate sociale sport. Bridge kan overal door vier spelers gespeeld worden. De spelregels zijn wereldwijd gelijk.

''Mijn naam is Jaap Ravenhorst en ik geef de bridgelessen. Ik ben een ervaren bridger en gediplomeerd bridgedocent. Ik bridge zelf al jaren en wil mijn kennis graag op anderen overdragen. Met geduld en humor breng ik de cursisten de eerste beginselen van bridge bij.''

De lessen worden gegeven op de maandagavond van 23-09-2019 t/m 16-12-2019 in het Denksportcentrum Amersfoort. Het minimum aantal cursisten is 10, het maximum 20. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de lessen of de kosten stuur dan een e-mail naar: ravenhorst.bridge@outlook.com

Locatie: Densportcentrum Amersfoort

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuws uit Utrecht

Meer nieuws uit Utrecht >

Nieuwsoverzicht

Meer berichten