Logo amersfoortnu.nl


Na een lange verkeringstijd is het paar in 1954 getrouwd en hebben zij zich gevestigd in hun eigen woning in Amersfoort.
Na een lange verkeringstijd is het paar in 1954 getrouwd en hebben zij zich gevestigd in hun eigen woning in Amersfoort. (Foto: Ronald Kersten Fotografie)

Locoburgemeester bezoekt 65-jarig bruidspaar Smink

Zaterdag 27 juli waren de heer en mevrouw Smink-van den Heuvel 65 jaar getrouwd. Locoburgemeester Kees Kraanen bracht het bruidspaar op die dag een felicitatiebezoek in hun woning aan de Leerbrief.

Amersfoort - Hun eerste ontmoeting was in 1948 bij wandelsportvereniging Wilhelmina waar zij beiden lid van waren. Mevrouw Smink-van den Heuvel is geboren en opgegroeid in Amersfoort als dochter van een binnenschipper. De heer Smink is geboren in Harderwijk en groeide op in Amersfoort. Na een lange verkeringstijd zijn ze in 1954 getrouwd en hebben zij zich gevestigd in hun eigen woning in Amersfoort.
De heer Smink nam het schildersbedrijf G. Smink & Zoon over van zijn vader. Zijn vrouw zorgde voor hun drie zonen en het huishouden, maar werkte ook mee in de onderneming als receptioniste/gastvrouw en verzorgde alle andere voorkomende werkzaamheden. De drie zonen voetbalden bij CJVV en daar was de heer Smink als hun trouwste supporter ieder weekend te vinden. Daarnaast gingen ze in de vakanties vaak naar Texel waar zij een caravan in De Koog hadden. Het bruidspaar heeft zeven kleinkinderen waar zij ontzettend mee begaan zijn en veel tijd mee doorbrengen.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten