Logo amersfoortnu.nl


Bezoekers waren zaterdag onder de indruk van 'Veni Vidi Venus' van het Belgische gezelschap Studio Eclipse.
Bezoekers waren zaterdag onder de indruk van 'Veni Vidi Venus' van het Belgische gezelschap Studio Eclipse. (Foto: Cees de Vries)

Studio Eclipse schitterde bij Theater Terras

Hypnotiserend en fascinerend, vond de een. Poëzie in beeld en geluid, volgens de ander. Duidelijk is dat de bezoekers zaterdag onder de indruk waren van 'Veni Vidi Venus' van het Belgische gezelschap Studio Eclipse.

Amersfoort - Zo'n driehonderd mensen genoten in het openluchttheater van deze door Amersfoorts Theater Terras georganiseerde voorstelling die draait om de zussen Satya en Ananta. Met muziek en dans maakten zij een ontdekkingsreis door ruimte en tijd, over sterren en planeten, over ritme in het heelal. Het was een ode aan de melodie van het leven. Muisstil keek en luisterde het publiek hoe dit verhaal zich ontvouwde.
Velen genoten na afloop van deze kunstzinnige productie nog na bij de bar waar de singer-songwriter Arno Mijnten onder de bomen fijne Americana speelde. Amersfoorts Theater Terras programmeert elke zomer vier bijzondere voorstellingen op verrassende locatie. Op zaterdag 10 augustus is de laatste van dit seizoen. Dan speelt het Nederlands-Oostenrijkse gezelschap Bollwerk 'downhill downriver downtown'. De dansers nemen je mee door veldjes, langs het water, over bruggen. Deze voorstelling begint om 20.00 uur en is te zien aan de Sijsjespeergaarde.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten