Logo amersfoortnu.nl


Beeld van Into the Woods.
Beeld van Into the Woods. (Foto: Niels de vries)

Amersfoortse Pracht: cadeau aan de stad

Amersfoort - Op die prachtige plek bij het Bosbad viert Into the Woods Festival dit jaar haar tienjarig bestaan. Om dit te vieren nodigt festivalorganisatie Kultlab op zondag 15 september alle inwoners van Amersfoort uit voor Amersfoortse Pracht. Jong en oud zijn welkom om gratis het creatieve bos in te duiken. De pronkstukken van Amersfoortse bodem staan deze dag geworteld op een plek tussen de bomen. Al het moois uit de stad Amersfoort wordt in volle glorie gevierd. Artiesten met lokale roots, stralende optredens, ambachtelijk streekproducten en ludieke activiteiten vinden hun plek tussen de bomen.

Verspreid over verschillende genres en uitgesmeerd over het hele terrein is Amersfoortse Pracht gevuld met live muziek. Nederlandse acts krijgen een podium tussen de bomen en worden ondersteund met bands uit de omgeving, easy listening, disco én een vleugje Nederlandstalige muziek nemen plaats op het terrein.

Spetterende bakplaten en bruisende brouwsels: doe je te goed aan lekkernijen uit de omgeving. Voor een gevulde maag is een rondje over het foodcourt zeker de moeite waard. Verkoop jij zelfgemaakte kunst, producten uit de streek of andere dingen van Amersfoortse grond? Het is mogelijk om met een unieke kraam te staan op Amersfoortse Pracht. Bij gebrek aan een winkel op wielen wordt er een voor je geregeld. Vul het aanmeldformulier in via de website.
Tot slot: trakteer je kroost op een terrein boordevol theaterspel, workshops of knutselactiviteiten. Het kinderprogramma is nog op zoek naar initiatieven. Vul het aanmeldformulier in met jouw kinderactiviteit via de website.

Zondag 15 september, bij Bosbad Amersfoort, Barchman Wuytierslaan 232, website www.amersfoortsepracht.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten