Logo amersfoortnu.nl


Feest in Hollywood-sfeer.
Feest in Hollywood-sfeer. (Foto: LTV Randenbroek)

50+ tennistoernooi van de Keimeppers

Amersfoort - Op de grootste tennisclub van Amersfoort, LTV Randenbroek, kunnen senioren van 50-plus binnenkort meedoen met het 22ste Keimepperstoernooi. Het is daarmee een van de oudste tennistoernooien in de regio en vindt plaats van zaterdag 27 juli tot en met zondag 4 augustus. De inschrijving sluit op vrijdag 19 juli 23.59 uur.

Ben je net 50, of zoals de oudste vaste deelnemer Hans Knobbe, 80? Ben je gepensioneerd of nog volop aan het werk, en kun je een aardig balletje slaan? Doe dan mee met het Keimepperstoernooi en speel een dubbel in de categorie 5, 6, 7 of 8. Combineer ambitie met gezelligheid. Aarzel niet lang en schrijf je in via www.toernooi.nl.
Wat krijg je? Je speelt in poules, je feest in Hollywood-sferen. Er is twee keer livemuziek en een gratis buffet op zaterdag 3 augustus. Een goede catering met dagelijks wisselende avondmenu's.
Een grote loterij met prijzen ter waarde van meer dan 1000 euro. Je wint misschien die hoofdprijs, een fiets van € 850.
Het Keimepperstoernooi bestaat ook dit jaar weer dankzij een groot aantal sponsoren zoals Heinen & Hopman, Kokall, Jumbo den Blanken, Opticlaer, Pon, Praxis, Profile fietsspecialist Henk Wind en Herbo Service.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden