Logo amersfoortnu.nl


Meer dan zevenhonderd Amersfoorters hielpen deze dag mee om het tuinenfestival tot een succes te maken.
Meer dan zevenhonderd Amersfoorters hielpen deze dag mee om het tuinenfestival tot een succes te maken. (Foto: Maarten Eykman)

Struinen in de Tuinen niet meer weg te denken

Struinen in de Tuinen 2019 vond afgelopen zondagmiddag 7 juli plaats in maar liefst 114 tuinen door heel Amersfoort.

Amersfoort - Tuindeuren werden platgelopen bij buren en stadsgenoten om te genieten van het uitgebreide programma met muziek, theater, cabaret en andersoortige podiumkunsten. Meer dan zevenhonderd Amersfoorters hielpen deze dag mee om het tuinenfestival tot een succes te maken: het zachte weer, de gastvrijheid van de tuineigenaren en het enthousiasme van de bezoekers zorgden voor een gezellige editie Struinen in de Tuinen 2019.
Alle tuineigenaren, artiesten, organisatie én bezoekers hebben samen een prachtige editie neergezet. In alle deelnemende tuinen hing een fijne sfeer en iedere betrokkene heeft het naar zijn of haar zin gehad.
"Ik vond het prachtig om te zien hoe men hun tuin omtoverde tot tijdelijke festivallocatie. De acts stonden te stralen en ik heb alleen maar blije gezichten gezien!" zegt Lars Slootweg, coördinator tijdens Struinen in de Tuinen.
Dat vond dit jaar in acht steden plaats. Ook in Breda, Harderwijk, Huissen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Woerden is er volop gestruind. Struinen in de Tuinen is het zomerse zusje van Gluren bij de Buren.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden