Logo amersfoortnu.nl

Zomer aan de Eemhaven op zaterdag 29 juni

Amersfoort - Zaterdag 29 juni staat het Eemplein en de Grote Koppel in het teken van Zomer aan de Haven.

Op de Grote Koppel is er tijdens Zomer aan de Haven de Snuffelmarkt. Particulieren bieden hier tweedehands artikelen aan. Je vindt hier kleding, brocante, kinderspeelgoed, meubelen en nog veel meer. Alles is te koop. De markt is van 8.30 tot 15.30 uur.

Het Eemplein is een paradijs voor de kleineren onder ons; kinderen kunnen lekker gek doen op de luchtkussens en stormbanen en er zijn creatieve activiteiten. Kinderen kunnen als een echte Picasso hun creatieve schilderkunsten laten zien. Ook kunnen de kinderen weer de allerleukste bloempotjes beschilderen. Deelname aan deze workshops en luchtkussens en stormbanen is gratis. U kunt vrij inlopen om deel te nemen tussen 12.00 uur en 16.00 uur.

Op het Eemplein vind je ook braderie met woonaccessoires, sieraden, zonnebrillen en nog veel meer. Ook voor de lekkere trek ben je hier aan het juiste adres. Denk aan schaafijs, snoep, stroopwafels, suikerspinnen, snacks, patat en meer. Echt leuk om te bezoeken dus tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

Oude ambachten demonstreren u de oudste beroepen van Nederland. Het zijn, natuurlijk in thema, nautische oude ambachten die u van dichtbij kunt aanschouwen. Zo kunt u o.a. zien hoe een schip op glas gegraveerd wordt en op welke wijze een glasblazer zijn scheepjes in het glas brengt. Popkoor Prestige treedt op onder leiding van dirigent Olaf Windey op het Eemplein. Zij zingen hits uit de Top 40, begeleid een vierkoppige live band. Deze optredens starten om 14.00 uur en 15.00 uur.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden