Logo amersfoortnu.nl


Het 50-meterbad van Amerena.
Het 50-meterbad van Amerena.

Amersfoortse Zwem4daagse begint 1 juli

Na een succesvolle editie in 2018, wordt van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli wederom de Amersfoortse Zwem4daagse georganiseerd in Amerena. Jong en oud kunnen deelnemen aan dit mooie zwemfestijn.

Amersfoort - Meedoen aan de door ZPC Amersfoort georganiseerde Zwem4daagse betekent dat je gedurende vier dagen 250 of 500 meter per dag zwemt. De kortste afstand is bedoeld voor senioren en kinderen tot en met 12 jaar. De overige deelnemers zwemmen 500 meter per dag. Om op vrijdag je medaille te krijgen moet je minimaal vier van de vijf dagen de afstand hebben afgelegd. Iedereen met minimaal een A-diploma mag meedoen. Heb je wel je A-diploma, maar kun je nog niet zo goed zwemmen, mag je onder begeleiding van een volwassene meedoen.

De Zwem4daagse vindt elke dag plaats van 17.30 tot 19.30 uur in het 50-meterbad van Amerena. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,- per persoon (kinderen tot en met 12 jaar betalen € 8,50 per persoon). Voor dat bedrag mag je vijf keer komen zwemmen. Uiteraard ontvangen alle deelnemers die de Amersfoortse Zwem4daagse volbrengen een medaille. Inschrijven kan via de website van Amerena (www.amerena.nl)

Natuurlijk is het een prestatie om elke dag zo'n afstand te zwemmen. Maar er is meer! Elke dag worden er in en om het zwembad leuke activiteiten georganiseerd, is er muziek en ander spektakel.

Meer berichten