Logo amersfoortnu.nl


IVN natuurexcursie zondag 16 juni: "Wandeling door Bloeiend Bloeidaal" i.s.m. Utrechts Landschap

IVN natuurexcursie zondag 16 juni: "Wandeling door Bloeiend Bloeidaal" i.s.m. Utrechts Landschap

Op zondag 16 juni organiseert het IVN, Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid, een natuurexcursie.  Tijdens deze excursie gaan de gidsen van het IVN en het Utrechts Landschap gezamenlijk een wandeling door Bloeidaal organiseren. Dit prachtige gebied wordt inmiddels al meer dan tien jaar op een dusdanige manier beheerd dat de natuur maximale kansen krijgt om zich in al haar verscheidenheid aan ons te tonen. De start is parkeerplaats tegenover Koedijkerweg 14, 3816 BV Amersfoort. De excursie duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Honden kunnen niet mee.  Opgeven niet nodig. Niet geschikt voor rolstoelgebruikers. OV: Synthus bus 102, halte De Stuwdam op de Hoge Weg, klein stukje lopen lopen naar de Koedijkerweg. Juni, zomermaand. Hoe gaat het deze zomer met de natuur in Bloeidaal? Wel, héél natuurlijk! Of het nu koud en nat is of warm en droog, ook de natuur in Bloeidaal handelt naar eigen inzicht. Zullen we met elkaar gaan kijken? Wandel met ons mee! De gidsen van het IVN en Utrechts Landschap organiseren gezamenlijk een wandeling door dit prachtige gebied, dat inmiddels al meer dan tien jaar op een dusdanige manier wordt beheerd dat de natuur maximale kansen krijgt om zich in al haar verscheidenheid aan ons te tonen. De gidsen nemen u graag mee op deze excursie. Meer informatie: IVN, tel. 033-4942002 of 06-21186258 of mail: natuurexcursies@ivnamersfoort.nl Foto:  Bloeidaal Bloeit (foto: Han Delen)

Voor de AGENDA:
Zondag 16 juni - 14.00 tot 16.00 uur
IVN natuurexcursie: "Wandeling door Bloeiend Bloeidaal" i.s.m. Utrechts Landschap. Start: parkeerplaats Koedijkerweg, t.o. nr 14, 3816 BV Amersfoort.
Voor meer informatie: IVN tel.033-4942002 of 06-21186258 of mail: natuurexcursies@ivnamersfoort.nl

Het IVN draagt bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu, landschap en leefomgeving. www.ivn.nl/amersfoort

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden