Logo amersfoortnu.nl


Foto:

Gratis taxatiedag kunst en antiek in Amersfoort

Ontdek wat uw oude voorwerpen waard zijn!

Amersfoort - Heeft u weleens iets in handen waarvan u zich afvraagt: "Wat zou dit waard zijn?" Op woensdag 26 juni krijgt u van Veilinghuis De Ruiter gratis advies over uw kunst en antieke voorwerpen. Een zilveren servies of schilderij van oma bijvoorbeeld. Of een inboedel of erfenis waarvan u niet goed weet wat u ermee moet. Het veilinghuis organiseert deze dag een gratis taxatiedag kunst en antiek aan de Prinses Julianaplein 71 in Amersfoort.

Gratis deskundige taxatie

Deskundige taxateurs bepalen tijdens de taxatiedag de waarde van objecten zoals: schilderijen, porselein, zilveren voorwerpen, juwelen en horloges, curiosa en inboedels. En ook verzamelingen zoals: munten, bankbiljetten, postzegels en speelgoed. Zo ontdekt u wat uw voorwerpen waard zijn en u krijgt advies wat u er het beste mee kunt doen. Indien u wilt, kunt u uw voorwerpen ook direct verkopen.

Is het kunst of is het kitsch?

Een taxatie is altijd zinvol, ook als u twijfelt of het wel iets waard is. De gratis taxatiedag is voor u de kans om te ontdekken of u iets waardevols in huis heeft.

De taxatiedag wordt gehouden op woensdag 26 juni van 10.00 tot 16.00 uur op het adres Prinses Julianaplein 71, Amersfoort, in het pand van Goudwisselkantoor. Een afspraak maken is niet nodig en taxaties zijn gratis.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden