Logo amersfoortnu.nl


Peuterfestival in het Openluchttheater

Amersfoort - Op Vaderdag, zondag 16 juni, is het Openluchttheater033 veranderd in een tropisch oerwoud. Overal exotische bomen, planten en bloemen. Danst daar een vlinder? Kijk, een aap op zoek naar een banaan. Er valt zoveel te ontdekken. En er is zelfs een in het oerwoud verdwaalde puzzelgiraffe. En wat dacht je van lekker languit in een te gek apennest? Alles kan en alles mag! Het Peuterfestival kwam mede tot stand door een bijzondere samenwerking met WNF-Bamboeclub (nu WNF-Rangers), de club voor kleine natuurontdekkers van het Wereld Natuur Fonds. De kinderen leren veel over de dieren in en rondom het oerwoud.

Peuterdansen bij het peuterfestival

Alle peuters opgelet! Dans je ook mee met Joëlle Sweet in het Oerwoud bij het peuterfestival? Samen swingen, muzikaal ontdekken en heel veel plezier maken. De kleintjes beleven een mooi avontuur en sluiten af met een groot dierenfeest!

Het peuterfestival is doorlopend te bezoeken tussen 11:00 en 16:00 uur. De entree voor het peuterfestival is €4,00 (ouders gratis). De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. Kaartjes zijn online verkrijgbaar via www.openluchttheateramersfoort.nl en op de dag zelf aan de kassa van de horeca.

Adres

Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)

Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden