Logo amersfoortnu.nl


Verjaardagsfeest winkelcentrum Vathorst

Winkelcentrum Vathorst bestaat 10 jaar en viert feest

Zaterdag 22 juni van 11.00 tot 17.00 uur


AMERSFOORT – Zaterdag 22 juni staat winkelcentrum Vathorst in het teken van HET GROTE VERJAARDAGSFEEST. De winkeliers laten dit jubileum namelijk niet ongemerkt voorbij gaan. Ze pakken uit met een oer-Hollands feestje met taart, de stoelendans, kinderworkshops, spelletjes, livemuziek, een wereldmarkt en als kers op de taart een spetterend optreden van de 3 leukste zusjes van Nederland OG3NE. Iedereen is van harte uitgenodigd op ons feestje. Je wordt niet thuisgebracht??

Verjaardagsfeest start met taart

Bij een verjaardag denk je direct aan taart! Het grote verjaardagsfeest wordt dan ook op traditionele wijze geopend met het aansnijden van taart. Speciaal voor deze gelegenheid gemaakt door de ambachtelijke bakkers van Proof Bakery. Het enthousiaste bestuur, dat de hoofdrol speelt in de verjaardagscampagne, snijdt de taart om 11:00 uur aan, waarna het feest los barst. Liefhebbers van gebak mogen smullen tot de zoete lekkernij op is.

Feestelijk programma volop actie

In het winkelcentrum kan je de hele dag genieten van een feestelijk programma. De meeste winkels pakken uit met feestelijke verjaardagacties, hebben een kraam voor de deur met lekkers of leuks of organiseren een workshop. Onze kleinste bezoekers kunnen schminken, al fietsend een kunstwerk maken, plaatsnemen in het kleinste Tropical Reuzenrad van Nederland, meedoen aan creatieve workshops bij Bruna en Dierspecialist Maxime of plaatsnemen op de kruk bij de Zingende Kapsters, die iedereen een hair touch up geven. Om het feest compleet te maken delen vrolijke hostessen feesthoedjes, toeters en slingers uit aan de verjaarsvisite. Maar we hebben nog meer in petto!

Proef traktaties op de Wereldmarkt

Vandaag is de dag van de traktaties! Naast taart worden er hapjes uitgedeeld maar laat je vooral verleiden door al het lekkers op de wereldmarkt. Je kan er diverse hapjes proeven en kopen van maar liefst 10 verschillende landen (w.o. Moldavië, Spanje en Iran). De wereldmarkt bestaat uit inwoners uit de wijk Vathorst die iedereen graag kennis laten maken met eten uit eigen keuken. De lekkernijen zijn te koop en kan je lekker opeten op één van de sfeervolle pleinen.

OG3NE is de kers op de taart !

Op het Cruquius pronkt een prachtig podium waar je de hele dag kan genieten van livemuziek. Op het plein staan gezellige bankjes waar je even heerlijk kunt relaxen. Wil je liever bewegen? Dat kan! Doe dan mee met de salsa workshop of de stoelendans. Een pianist zingt en speelt hitjes van toen en nu. Vanaf 15:30 uur wordt het plein vrijgemaakt voor de 3 leukste zusjes van Nederland: OG3NE is de slotact van het 10 jarig jubileum. Kortom, een verjaardagsfeest dat je niet wilt missen!

Bezoek ook Open Huis Icoon / Scholen in de Kunst

Hoe leuk! Op zaterdag 22 juni organiseert het Icoon/Scholen in de Kunst een Open Huis. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom om naar binnen te lopen om kennis te maken met het veelzijdige aanbod van deze culturele instelling. Docenten en leerlingen geven diverse optredens en demonstratie zowel in het Icoon maar ook op ons hoofdpodium. En tussen 12.00 en 15.00 uur kan iedereen op een unieke wijze op de foto met een muziekinstrument!

Het Grote Verjaardagfeest is mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging Vathorst, Ondernemers Belangen Vathorst (OBV), Hart van Vathorst en Icoon/Scholen in de Kunst.

Kijk op www.winkelcentrumvathorst.nl voor alle informatie en houdt de Facebookpagina @winkelcentrumvathorst goed in de gaten.
 

 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten