De zomershow van Dansstudio Pauline heeft dit jaar een koninklijk tintje.
De zomershow van Dansstudio Pauline heeft dit jaar een koninklijk tintje. (Foto: Kok van der Meij)

Zomershows van dansstudio Pauline

Zaterdag 1 en zondag 2 juni aanstaande is het weer zover. Dan zijn alle dancekids van de Amersfoortse dansstudio Pauline weer klaar om vier grote zomershows te geven in het Schaffelaartheater in Barneveld.

door Hetty Heijne

AMERSFOORT/BARNEVELD - Dansstudio Pauline staat onder leiding van Pauline de Jager en is gespecialiseerd in kinderdanslessen op verschillende locaties in de regio. Pauline verzorgt ieder jaar een grote Zomershow, een spektakel waar je u tegen zegt.

"Alle dancekids treden tijdens de jaarlijkse zomershow op in het Schaffelaartheater'', vertelt Pauline. "Met veel dans, glitter en glamour, live music en compleet met prachtige showmake-up en stoere, mooie en schattige kostuums laten de kinderen vol enthousiasme hun dansen zien aan het publiek dat zal bestaan uit vaders, moeders, broers, zussen, opa's, oma's en andere belangstellenden.''

Het is een spectaculaire productie waarbij alle - bijna 200! - kinderen in de leeftijd van 2 tot 21 jaar op het podium verschijnen. Alle dansstijlen zullen de revue passeren, van Hiphop tot Streetdance, van Special Kids tot Klassiek Ballet, Modern en Dreumesdance. In een twee uur durende show (inclusief pauze) zullen alle kinderen minimaal vier maal per show op het podium staan.

Het thema heeft dit jaar een koninklijk tintje. De Jager vervolgt: "Omdat we natuurlijk heel trots zijn dat we op Koningsdag hebben mogen dansen voor de koninklijke familie.'' Vandaar dat Dansstudio Pauline tijdens de shows een koninklijke opening met de koninklijke familie en veel prinsesjes voor het publiek in petto hebben. Verder zal de zomershow bol staan van veel verrassingen, emoties, fantasieën, humor en vooral de meest spectaculaire dansoptredens van de dancekids.
Natuurlijk zorgt het team van Studio Pauline zelf ook voor een verrassingsoptreden en de finale moet een knalnummer worden. ''De show zal net als voorgaande jaren een groot spektakel worden dus kom vooral kijken". De productie en choreografie van de zomershow 2019 staan onder leiding van Pauline de Jager.

Dansstudio Pauline geeft in totaal vier shows op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni. Beide dagen beginnen de shows om 11.30 uur en 16.00 uur. Voor kaarten en meer informatie kunt u kijken op de website van het Schaffelaartheater: www.schaffelaartheater.nl of op de website van Studio Pauline: www.studiopauline.nl.
(Let op: kaarten zijn alleen via het Schaffelaartheater verkrijgbaar).

Meer berichten