René van Kooten en Lone van Roosendaal in de hoofdrollen. (Foto: Bob Bronshoff)
René van Kooten en Lone van Roosendaal in de hoofdrollen. (Foto: Bob Bronshoff) (Foto: Bob Bronshoff)

Lezersactie: Win kaarten voor The Bridges

Amersfoort - De musical The Bridges of Madison County is eindelijk in Flint te zien. Na twee succesvolle series voorstellingen in Amsterdam, gaat de romantische musical op tournee. De beroemde filmklassieker is in het theater minstens zo indrukwekkend, dankzij de schitterende vertolkingen van Lone van Roosendaal en René van Kooten. De musical werd overspoeld met sterren en genomineerd voor maar liefst zes Musical Awards.

Francesca (Lone van Roosendaal) kwam door haar huwelijk terecht op het platteland in Madison County, waar zij een weinig opwindend leven leidt. Per toeval ontmoet zij de reizende fotograaf Robert (René van Kooten), waarmee zij een korte maar hevige relatie krijgt. Uiteindelijk komt zij voor een moeilijke keuze: meegaan met de man van haar dromen of kiezen voor haar gezin.

'The Bridges of Madison County' is de afsluiter van het theaterseizoen in Flint. Maak kans op een van de drie sets van twee vrijkaarten voor de voorstelling op zaterdag 8 juni. Beantwoord onderstaande prijsvraag en e-mail het antwoord, voor maandag 27 mei 12.00 uur, naar publiciteit@flint.nl o.v.v. Lezersactie: The Bridges of Madison County.

Lone van Roosendaal speelt Francesca in de musical 'The Bridges of Madison County'. Welke actrice speelde deze rol in de film uit 1995?

A. Sally Field
B. Jane Fonda
C. Meryl Streep

Meer berichten