Logo amersfoortnu.nl


Na het enorme succes van 'Walden' (2016) komen Arjan Ederveen en Jack Wouterse nu met de opvolger, simpelweg 'Zin'.
Na het enorme succes van 'Walden' (2016) komen Arjan Ederveen en Jack Wouterse nu met de opvolger, simpelweg 'Zin'. (Foto: Bowie Verschuuren)

Lezersactie: win entreekaarten voor Zin

Amersfoort - De Lieve Vrouw sluit het seizoen op woensdag 5 en donderdag 6 juni af met een absolute buitenkans. Met hun laatste try-outs van Zin voor zij op tournee gaan keert het duo Wouterse en Ederveen terug.

Na het enorme succes van 'Walden' (2016) komen Arjan Ederveen en Jack Wouterse nu met de opvolger, simpelweg 'Zin'. ZIN in het leven of wat is de ZIN van het leven? De twee rasartiesten schotelen ons opnieuw een bonte stoet aan personages voor. We zien twee tv-koks op leeftijd. De tv-sterren worstelen met de werkdruk van de dagelijkse middagshow en blijken niet meer de vrienden voor het leven te zijn die ze ooit waren toen ze begonnen… dus moeten ze veel ZIN maken om de ZIN in te zien van de ZIN van het zijn in weggooi tv-land. Daarnaast is er het verhaal van de keukenromanschrijfster, mateloos populair en haar nieuwste boek wordt verfilmd, maar wie heeft het eigenlijk geschreven?

Ondertussen verglijdt de tijd in deze absurdistische voorstelling, waarin de heren opnieuw hun komische en tragische talenten voor het voetlicht brengen, omdat ze daar ZIN in hebben.

De Lieve Vrouw geeft twee sets van twee entreekaarten weg voor de voorstelling 'Maar nog niet helemaal' op woensdag 5 juni om 20.30 uur. Winnen?
Stuur voor maandag 27 mei een mailtje naar communicatie@lievevrouw.nl. Winnaars krijgen bericht.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden