Logo amersfoortnu.nl


Foto: JAFLU

Dertigjarige De Lieve Vrouw presenteert nieuw theaterseizoen

AMERSFOORT - Het nieuwe theaterseizoen van De Lieve Vrouw (30!) staat online. Voor ruim honderd voorstellingen gaat het doek dit jaar voor de dertigste keer op, want De Lieve Vrouw viert haar dertigste verjaardag. Met gloednieuw aanbod, een nieuw logo en nieuwe initiatieven waarmee het theater en filmhuis zich opmaakt voor de toekomst.

Vanaf nu kunnen theaterliefhebbers online het programma induiken en hun verlanglijstjes gaan samenstellen. Theatermakers presenteren op www.lievevrouw.nl hun werken die aan het denken zetten, soms ontroeren en misschien nog wel vaker onbedaarlijk aan het lachen maken. Genoeg inspiratie om een eigen theateragenda mee te vullen. Op zaterdag 25 mei 9.00 uur start, tegelijkertijd met theaterburen Flint, de online voorverkoop van de voorstellingen.

Afgelopen theaterseizoen introduceerde De Lieve Vrouw voor het eerst de hardlopers: voorstellingen van gerenommeerde namen die snel uitverkopen, zijn in de agenda gemarkeerd met een ??. Zo weten bezoekers dat ze niet te lang moeten twijfelen met het bestellen van tickets. Dit jaar introduceert De Lieve Vrouw de theatertips als tegenhanger. Deze zijn in de agenda gemarkeerd met een ??. Sommige makers zijn nog niet zo bekend en soms maakt dat hen onterecht onbemind. Niet te missen voorstellingen worden daarom extra onder de aandacht gebracht bij het Amersfoortse publiek.

In het verjaardagjaar ontwikkelt De Lieve Vrouw een aantal initiatieven die het theater, filmhuis en café klaarmaken voor de toekomst. Zo is onder andere de werving van de cultuurhackers begonnen: een cultureel jongerenpanel (Amersfoorters tussen de 18 en 25 jaar) die publiciteit genereren en programma maken voor hun eigen doelgroep. Meer informatie hierover is te vinden op www.cultuurhackers.nl. Op www.lievevrouw.nl/30 is het jubileumprogramma te vinden.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten