Logo amersfoortnu.nl

Ontmoeten, kennis delen en beleven bij Amerpoort Kennisfestival

AMERSFOORT- Tijdens het Kennisfestival van Amerpoort op 18 mei delen experts van Amerpoort hun kennis over talloze onderwerpen met cliënten en hun familie, collegas binnen en buiten Amerpoort en andere betrokkenen.

Bij wie kan ik terecht met mijn vraag? Welke behandeling is geschikt? Op de uitgebreide info markt met 50 kramen kunnen bezoekers op zoek naar het antwoord op een vraag over voeding, ouder worden, sociale media of een van de vele andere onderwerpen.

Lenieke Velis, manager Expertisecentrum: Het Expertisecentrum maakt kennis en ervaring toegankelijk, zodat we die kunnen toepassen en verder ontwikkelen. We werken steeds nauwer samen met cliënten en familie. Een mooie ontwikkeling, want het maakt ons werk zoveel beter én leuker. Dat zie je ook terug bij het Kennisfestival, er is voor iedereen iets te halen of te beleven.

Zelf ervaren hoe een methode werkt? Of een nieuwe gadget uitproberen? Dat kan tijdens het Kennisfestival. Van een les in gebarentaal tot een spel spelen met de Amerpoort GO-app. Bezoekers kunnen daarnaast inspiratie opdoen bij een van de vele interactieve workshops. Of genieten van muziek, Theater Totaal en lekker eten. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

Locatie: Amerpoort locatie Nieuwenoord (Nieuwenoordlaan 12, 3744 PA Baarn), Tijd: 10.30 tot 15.00 uur
 

Meer informatie en aanmelden op www.amerpoort.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden