Logo amersfoortnu.nl

Theaterprogramma seizoen 2019-2020 van Flint staat online

Amersfoort - De programmering van het nieuwe theaterseizoen van Flint staat online. Op www.flint.nl staan rond de 180 voorstellingen die Flint geprogrammeerd heeft voor het nieuwe seizoen. Vanaf 10 mei is ook de nieuwe theaterbrochure beschikbaar. Deze is gratis te bestellen op de website van Flint. De kaartverkoop start op 25 mei om 9.00 uur.

In theaterseizoen 2019-2020 is weer een theaterseizoen met grootse voorstellingen en namen. Zo keert Najib Amhali na een aantal jaren weer terug in het theater, brengt 't Schaep met de 5 Pooten herkenbare situaties van de serie naar het toneel en zorgt De Dijk met een spetterende show voor een muzikale avond. Voor iedereen, voor jong en oud, is er een leuke voorstelling te vinden.

Flint Vrienden hebben de mogelijkheid om een week eerder kaarten te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. De kaartverkoop voor Vrienden start op zaterdag 18 mei om 9.00 uur. Vriend worden kan 24 uur per dag via www.flint.nl/vrienden of telefonisch via het bespreekbureau van Flint, tel. 033 - 4229229.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden