Logo amersfoortnu.nl


Heerlijke en wereldse lekkernijen.
Heerlijke en wereldse lekkernijen. (Foto: Rick van Gerven)

Drie dagen lang Pasar Mundial in Vathorst

Amersfoort - Na het enorme succes van vorig najaar is Amersfoort vanaf dit jaar twee hele mooie en 'wereldse' evenementen rijker. Zowel komend weekend 3,4 en 5 mei als ook 27, 28 en 29 september a.s. kunt u namelijk wederom drie dagen lang genieten van een wereldse ambiance op en rondom de winkelpleinen van Vathorst : 'Pasar Mundial', een heel gezellig familie-evenement voor jong en oud dat voor elk wat wils biedt zoals vele eterijen en lekkernijen, leuke kraampjes en non-stop live entertainment op beide winkelpleinen. Kortom, men komt er niets tekort voor een leuk familie uitje met het hele gezin en familie, vrienden of kennissen.

Lekkernijen
U hoeft zich tijdens 'Pasar Mundial' zeker niet te vervelen want er is namelijk drie dagen een overvloed aan heerlijke en wereldse lekkernijen te vinden van hapjes, snacks en drankjes tot complete maaltijden, dus ideaal om heerlijk te gaan proeven en een dagje niet te hoeven koken.

Entertainment
Ook is er op alle drie de dagen een vrijwel non-stop podiumprogramma met live entertainment te vinden op de beide pleinen, dus het zal er zeker sfeervol en gezellig zijn. Op vrijdag 3 mei treden het orkest Oase Band, duo Ginger, Jackey Rain, Diana Monoarfa en René Leblanc op, zaterdag 4 mei zijn dat de band Java Guitars Unlimited, duo Ginger, Gordon, Sandra Mooy en Jackey Rain en op zondag 5 mei het orkest Nightriders, trio Allure, Jackey Rain, Theresia en Ricardo Pichel.

Diversiteit
Er zijn drie dagen lang vele leuke en diverse kraampjes te vinden op en rondom de beide pleinen aan de Cruquius en de Leeghwater tijdens de 'Pasar Mundial', waar vooral ook heel veel waren op werelds en exotisch gebied verkrijgbaar zijn.

Aanwinst
De bewoners van Vathorst mogen zullen zeker blij zijn met dit jaar twee keer drie dagen lang de 'Pasar Mundial'. Vorig jaar liepen zij massaal uit, want er kwam eindelijk eens een keer wat meer 'reuring' in de wijk met dit mooie werelse en levendige evenement. Kortom, de 'Pasar Mundial' is zeker een aanwinst voor hen op sociaalmaatschappelijk en 'multi-culti' gebied.

Deelname
Er is nog plaats voor deelnemers die eventueel een kraam willen huren of verenigingen of clubs die op de een of andere manier een bijdrage willen leveren aan de (culturele of muzikale) programmering van deze 'Pasar Mundial'. Hiervoor kan even contact opgenomen worden per e-mail op/via het e-mail adres reserveringen@pasarmundial.nl


Pasar Mundial :

vrijdag 3 mei 12:00-20:00 uur
zaterdag 4 oktober 10:00-19:00 uur
zondag 5 mei 12:00-19:00 uur
winkelpleinen Cruquius en Leeghwater - Amersfoort

www.pasarmundial.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden