Beweegmarkt bij korfbalvereniging MIA

Amersfoort - Op vrijdag 10 mei kunt u van 10.00 uur tot 12.00 uur terecht op de accommodatie van CKV MIA (Schothorsterlaan) voor informatie over sport- en beweegactiviteiten in Amersfoort Noord. Bezoekers kunnen gratis deelnemen aan allerlei workshops en verschillende fittesten. Een unieke kans voor mensen die graag meer willen bewegen, maar nog niet weten waar ze dat kunnen doen!

Op de beweegmarkt is onder andere informatie te vinden over tennis bij TV Hoogland, wandelfit voor mensen met reumatische klachten bij AV Altis, Jeu de Boulesvereniging Randenbroek, BuitenFit van CKV MIA en Walking Football. Bij de meeste onderdelen kunt u meteen in actie komen en ervaren hoe leuk het is om samen te bewegen. Om 12 uur start er vanaf de kantine van CKV MIA vervolgens een fietstocht voor de liefhebbers. Die tocht duurt ongeveer een uur.

De beweegmarkt is een initiatief van de Amersfoortse Buurtsportcoaches, ondersteund door een aantal sportverenigingen. Meer informatie en aanmelden via : buurtsportcoach@sro.nl of 06-53359078 (Buurtsportcoach Lizzie Belt)

Meer berichten