Klaas Prins neemt je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. (Foto: DLV)
Klaas Prins neemt je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. (Foto: DLV) (Foto: )

Lezersactie: win kaarten voor Klaas Prins

Amersfoort - Donderdag 16 mei om 20.30 uur speelt cabaretier Klaas Prins de voorstelling 'Maar nog niet helemaal´. Lezers van deze krant kunnen entreekaarten winnen.
Een absurde zoektocht naar identiteit met scherpe grappen, originele liedjes en de nodige zelfspot. Klaas Prins neemt je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. Een wereld waarin je leven zin zou krijgen door Engelse teksten aan de muur te hangen, een wereld waarin Tinder een Utopiaanse Fata Morgana blijkt te zijn en een wereld waarin Rotterdammers gewoon de Efteling in mogen.
Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaretfestival. Verder schrijft Klaas voor diverse tv-programma's en was hij de vaste presentator van Humor TV. Op dit moment werkt Klaas aan zijn eerste avondvullende programma 'Maar nog niet helemaal'.

De Lieve Vrouw geeft twee sets van twee entreekaarten weg voor de voorstelling 'Maar nog niet helemaal' op donderdag 16 mei om 20.30 uur. Winnen? Stuur voor maandag 29 april een mailtje naar communicatie@lievevrouw.nl. Winnaars krijgen bericht.

Meer berichten