Logo amersfoortnu.nl


Vrijdag 3 mei opent poppodium FLUOR om 23.00 uur de deuren voor dit live karaokespektakel.
Vrijdag 3 mei opent poppodium FLUOR om 23.00 uur de deuren voor dit live karaokespektakel. (Foto: )

Lezersactie: Karaoke met Tante Joke!

Amersfoort - Ben jij tijdens een avondje uit niet weg te slaan bij de karaokemachine? Waan jij jezelf een superster op het podium en heb je altijd al eens met een echte band willen spelen? Kom maar door met de meeschreeuwhitjes, liefdesduetten en muziek om op te dansen, de Tante Joke Karaoke Band en dj's zorgen vrijdag 3 mei voor een knotsgekke nacht in FLUOR.
Hits van voor je geboorte tot nu, vraag jouw favoriete nummer aan en jij bent voor even de leadzanger van je eigen band. Het motto van de Tante Joke Karaoke Band: Jij zingt, wij spelen!
Heb jij zin in een knotsgekke karaoke-avond met je vrienden? Om daarna een nacht lang te dansen op de allerfijnste hitjes? Brul mee met 'Your Sex Is On Fire', schreeuw mee met 'I Love Rock and Roll' en doe een duet met je geliefde van de avond op 'Summer Lovin'. Een avond vol plezier met de Tante Joke Karaoke Band, dj's en bier. Simpel.
Vrijdag 3 mei opent poppodium FLUOR om 23.00 uur de deuren voor dit live karaokespektakel. Wil jij hier gratis bij zijn? Dat kan! FLUOR geeft namelijk twee sets van twee entreekaarten weg voor de Tante Joke Karaoke Band! Wil jij kans maken op deze kaarten? Stuur een mailtje naar marketing@fluor033.nl en vertel ons waarom jij deze avond niet mag missen. Wie weet sta jij op 3 mei wel op het podium mee te zingen met 'Hey Ya!' van Outkast!

Meer berichten