Logo amersfoortnu.nl


Cabaretier Patrick Nederkoorn (rechts) en Oranje-kenner Oscar Meijer hosten deze avond.
Cabaretier Patrick Nederkoorn (rechts) en Oranje-kenner Oscar Meijer hosten deze avond. (Foto: Heleen Jonkman)

Lezersactie: win kaarten voor Koningsdag: De Generale

Amersfoort - Op 25 april staat Koningsdag: De Generale in Flint: de perfecte voorbereiding op Koningsdag! Lezers van deze krant maken kans op entreekaarten.

Cabaretier Patrick Nederkoorn en Oranje-kenner Oscar Meijer hosten deze avond en peilen de stemming en zoeken antwoorden op vragen als: waarom is er voor Amersfoort gekozen? Hoe bereid je Koningsdag voor? En wat moet je nou eigenlijk doen om Máxima een hand te kunnen geven? Daarnaast is er een aantal gasten die wat komt vertellen over Koningsdag. Zo komen onder anderen burgemeester Lucas Bolsius en voormalig televisiepresentator en koningshuisverslaggever Maartje van Weegen. Aan het eind van de avond weet u alle ins & outs en bent u helemaal klaar voor Koningsdag. Tot ziens bij de generale van Koningsdag!

Voor meer informatie en kaarten kunt u terecht op www.flint.nl of bel tel. 033 - 4229229.

Maak kans op een van de drie sets van twee vrijkaarten voor Koningsdag: De Generale op donderdag 25 april! Beantwoord onderstaande prijsvraag en e-mail het antwoord, voor maandag 22 april - 12.00 uur, naar publiciteit@flint.nl o.v.v. Lezersactie: Koningsdag: De Generale.

In welke stad was Koningsdag vorig jaar?

A. Groningen

B. Leeuwarden

C. Zwolle

Meer berichten