Logo amersfoortnu.nl


Wijkende Tijd.
Wijkende Tijd. (Foto: Teatro Obstinato)

Gratis theatervoorstelling Wijkende tijd

Amersfoort - Het Amersfoortse theatergezelschap Teatro Obstinato speelt op zaterdag 6 april om 13.30 uur de voorstelling “Wijkende Tijd” in Kringloop Amersfoort. De voorstelling duurt ca. 45 tot 50 minuten, zonder pauze, en de entree is gratis. Wees wel op tijd i.v.m. beperkte zitplaatsen.

Over de voorstelling “Wijkende Tijd”:

De mens komt onbevangen op de wereld, leert zijn of haar rol in het leven en speelt deze rol in het dagelijkse spel. Deze rol kan in de loop van de tijd veranderen, maar verandert zeker als de jaren gaan tellen. Naarmate de tijd vordert ontstaan er meer en meer herinneringen, “die wonen op het zuidelijk halfrond van je brein in een vissersdorpje waar ze geen telefoon hebben”. De oude passies doven uit en de mens moet een nieuwe invulling voor het dagelijkse spel zoeken “in de wijkende tijd van zijn begin”. Dat begint met dromen en uiteindelijk wordt de nieuwe invulling meestal gevonden.

Over Teatro Obstinato

Teatro Obstinato is een Amersfoortse theatergroep die sinds 1984 producties maakt. De rode draad in alle producties is het maskerspel. Oorspronkelijk maakte de groep producties in de luchtige speelstijl van de Commedia dell'Arte, een stijl die is ontstaan in Italië tijdens de Renaissance, en staat voor geïmproviseerd toneel op basis van vaste karakters, stevig gekruid met volkshumor. Het maskerspel wordt ondersteund door levende muziek, die een belangrijke bijdrage aan de sfeer van de voorstelling levert. Meer info: http://teatro-obstinato.nl/

Wie: Teatro Obstinato

Wat: gratis theatervoorstelling over ouder worden

Wanneer: Zaterdag 6 april 13.30 uur

Waar: Kringloop Amersfoort, Zwaaikom 21

Entree gratis

Meer berichten