Logo amersfoortnu.nl


Stichting Stroet werkt voor deze voorstelling samen met met Duda Paiva Company uit Amersfoort.
Stichting Stroet werkt voor deze voorstelling samen met met Duda Paiva Company uit Amersfoort. (Foto: )

Lezersactie: win kaarten voor 'Ding Dong'

Amersfoort - Op donderdag 11 april om 20.30 uur speelt Stichting Stroet met Duda Paiva Company uit Amersfoort de voorstelling 'Ding Dong' beeldend/mime-theater. Lezers van deze krant kunnen kaarten winnen voor deze try-out. 'Ding Dong' is een compacte relatie-fuck-up, Gummbah-cartoon en tragedie in één.
Helga en Peter zijn een goed geölied koppel, dat efficiënt langs elkaar heen leeft. Ze zijn modern, geslaagd en hebben het idee dat zij de ultieme samenlevingsvorm gevonden hebben: hun wereld is 'af'. Wanneer Helga vragen begint te stellen - aan zichzelf, de wereld waarin ze leeft en haar relatie met Peter - verandert de routineuze liefde in een epileptische machinerie.

Demonen, surrealistische poppen, duiken op tussen Helga en Peter en tonen de echtelieden van hun meest rancuneuze, gefrustreerde en rauwe kant.
Wat lang ongezegd is, vindt nu ongefilterd in beelden en woorden zijn uitweg. In 'Ding Dong' vecht het onderbewuste het uit met het bewuste, beelden met woorden, beschaving met rauwe overlevingsdrang en het absurde met de realiteit.

De Lieve Vrouw geeft twee sets van twee entreekaarten weg voor de voorstelling 'Ding Dong' op donderdag 11 april om 20.30 uur. Winnen? Stuur voor maandag 8 april een mailtje naar communicatie@lievevrouw.nl. Winnaars krijgen bericht.

Meer berichten