Logo amersfoortnu.nl


Groep spelers in de Mannenzaal.
Groep spelers in de Mannenzaal. (Foto: Levende Historie)

Levende Historie: kruip eens in de huid van een ander

Amersfoort - Maandag 1 april a.s. is een kennismakingsavond met nieuwe spelers, om 20.00 uur in het Boekhuis, Zonnehof 12. We nodigen belangstellenden van harte uit om op 1 april te komen kijken.
Levende Historie wil graag de spelersgroep in de Mannenzaal uitbreiden/versterken.

Het seizoen van Levende Historie start met de introductie van het spel in de mannenzaal. Hoewel het seizoen officieel in juli van start gaat en op 31 augustus eindigt, is de mannenzaal ook op maandagen van 6 mei tot en met 21 oktober van 12.00 uur tot 16.30 uur open. Om het mogelijk te maken dat op die maandagen ook enkele gastelingen aanwezig zijn, is het nodig om over meer spelers te beschikken. Uitbreiding is dus zeer gewenst.

Vijf rollen, vijf karakters, elk met een eigen verhaal. Vijf verhalen die de bezoeker van het middeleeuws monument terug meeneemt naar een lang vervlogen tijd: 1907. In principe spelen de vrijwilligers vooral een aantal keren in juli en augustus.(Toneel)ervaring is niet nodig. Wel plezier in vertellen én enige interesse in geschiedenis. Daarom vragen we vrijwilligers die verhalen vertellen leuk vinden mee te doen aan het rollenspel in de oude middeleeuwse ruimte die de mannenzaal is.

Voor meer informatie zie levendehistorie.nl, en facebook /stichtinglevendehistorie/

Meer berichten