Logo amersfoortnu.nl


Henk Westbroek reageerde enthousiast op het sieraad.
Henk Westbroek reageerde enthousiast op het sieraad. (Foto: Ronald Kersten Fotografie)

Smartsieraad 2019 aangeboden aan Henk Westbroek

AMERSFOORT – Het Smartlappenfestival Amersfoort, dit jaar op 13 en 14 april, kan niet zonder een sieraad. Het eerste exemplaar van het Smartsieraad 2019 is donderdagavond in de Mannenzaal door wethouder Fatma Koser Kaya aangeboden aan zanger, dj en presentator Henk Westbroek uit Utrecht.

Al achttien jaar wordt speciaal voor het festival een sieraad gemaakt. Daarvoor werd ook dit keer een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Emmy Woltering is dit jaar de winnares. Zij maakte een prachtig sieraad. Veel vrijwilligers hebben 1250 exemplaren van het winnende sieraad gemaakt die verkocht worden om het festival financieel mede mogelijk te maken. Net als voorgaande jaren is het sieraad te koop in café Onder de Linde (Groenmarkt), Mediterraans Restaurant Celik (Hof) en kapsalon Sylvester (Violenstraat).

Reserveren van het sieraad is mogelijk via smartlappenfestivalamersfoort@ gmail.com of te bestellen via 06 - 51997734. Ook tijdens het Smartlappenfestival is het sieraad, een collectors item, voor vijf euro te koop.

Meer berichten