Logo amersfoortnu.nl

Wethouder reikt Smartsieraad 2019 uit

Amersfoort - Het Smartlappenfestival Amersfoort, dit jaar op 13 en 14 april, kan niet zonder een sieraad. Het eerste exemplaar van het Smartsieraad 2019 wordt donderdag 21 maart in de Mannenzaal door wethouder Fatma Koser Kaya aangeboden aan een mystery guest, een bekende Nederlandse artiest.

Al achttien jaar wordt speciaal voor het festival een sieraad gemaakt. Daarvoor werd ook dit keer een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Emmy Woltering is dit jaar de winnares. Zij maakte een prachtig sieraad dat om 21.00 uur in de Mannenzaal wordt gepresenteerd. Belangstellenden zijn welkom in het pand aan de Westsingel.

Veel vrijwilligers hebben 1250 exemplaren van het winnende sieraad gemaakt die verkocht worden om het festival financieel mede mogelijk te maken. Net als voorgaande jaren is het sieraad na de presentatie op 21 maart te koop in café Onder de Linde (Groenmarkt), Mediterraans Restaurant Celik (Hof) en kapsalon Sylvester (Violenstraat).

Reserveren van het sieraad is mogelijk via smartlappenfestivalamersfoort@ gmail.com of bestellen via 06-51997734. Ook tijdens het Smartlappenfestival is het sieraad, een collectors item, voor vijf euro te koop.

Meer berichten