Logo amersfoortnu.nl


Foto: Miriam Rijhiner

Graziëlla Hunsel Rivero brengt 'tribute to Sarah Vaughan'

 

Amersfoort - Graziëlla Hunsel Rivero, The first lady of jazz uit Amsterdam Zuidoost, treedt op woensdag 27 maart op bij Stadscafé de Observant. Zij vertolkt een selectie van haar favoriete songs van de legendarische Grand Lady of Jazz, miss Sarah Vaughan. De aanvang is 20:30 uur en de entree € 5,00.

Samen met haar band bestaande uit pianist Pieter van Santen, saxofonist Wim Ninaber, bassist Dan Simon en drummer Maurice Ligthart brengt zij een avondvullend programma voor de echte jazzliefhebber.

Graziëlla Hunsel Rivero draait al ruim dertig jaar mee in de muziekwereld. In 1991 werd ze vierde in de finale van de Soundmixshow als Oleta Adams. Ook componeerde en produceerde zij een groot aantal nummers. In het theater was zij te zien in het stuk 'De Koningin van Paramaribo' en haar eigen show 'The Grand Ladies of Jazz'. Wellicht ken je haar ook van haar deelname aan 'The Voice', waar ze in 2014 tot de liveshows reikte. Vorig jaar deed zij mee aan 'The Passion' met een rol die dit jaar voor het eerst vertolkt werd. Het geloven in eigen talent en eigen kracht heeft ze hoog in het vaandel. Haar levensmotto is dan ook 'Zet de stap in 3D! - Dromen, Durven, Doen'!
Entree € 5,00, Stadspodium de Observant, Stadhuisplein 7

Meer berichten