Toontje Lager wordt nog steeds aangevoerd door zanger Erik Mesie.
Toontje Lager wordt nog steeds aangevoerd door zanger Erik Mesie. (Foto: )

Win kaarten voor Toontje Lager

Amersfoort - Toontje Lager is een van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig. Nu, na meer dan dertig jaar staat Toontje Lager in een vernieuwde samenstelling, maar nog steeds aangevoerd door zanger Erik Mesie weer op het podium. Onder de bezielende leiding van Mesie kun je weer genieten van hits als 'Net als in de Film' en 'Zoveel te doen'. Uiteraard wordt grote hit 'Stiekem gedanst' niet overgeslagen!
Maar ook het minder bekende repertoire komt ruimschoots aan bod zoals 'Vroeg of laat', 'Lente in Twente', 'In gedachten' en 'Het doet pijn'. En wat te denken van het gevoelige 'Zonder jou', de solo-hit van Erik Mesie uit 1986. Een onvergetelijke avond vol (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was. Maar zeker ook voor jonge mensen van nu, die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek.

Op vrijdag 22 maart opent Poppodium FLUOR om 20.00 uur haar deuren voor het optreden van Toontje Lager, en jij kunt hier gratis bij aanwezig zijn. FLUOR geeft namelijk twee sets van twee entreekaarten weg! Wil jij deze avond absoluut niet missen en de band onder leiding van Erik Mesie live zien? Stuur dan snel een mailtje naar marketing@fluor033.nl en vertel het team van Poppodium FLUOR waarom jij dit absoluut niet mag missen. De twee meest originele en leukste antwoorden worden beloond met twee vrijkaarten!

Meer berichten