Steffen Morrison en Big Boy Caprice.
Steffen Morrison en Big Boy Caprice. (Foto: Eric van Nieuwland)

Lezersactie: win kaarten voor The Legends

Amersfoort - Het swinging soulconcert 'The Legends' + afterparty is zaterdag 16 maart te beleven in Flint en lezers van deze krant kunnen entreekaarten winnen.

Soullegendes James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye inspireerden de wereld en zongen zichzelf regelrecht de geschiedenis in. Met hun muziek, rake teksten en meeslepende performances bepaalden zij de soundtrack van een hele generatie. Stoere mannen die elk op hun eigen manier een verschil maakten, maar ook kwetsbare zonen en twijfelende vaders waren.
Steffen Morrison en Big Boy Caprice, beiden bekend van The Voice of Holland', kruipen als 'The Legends' in de weerbarstige karakters van de grootste souliconen op aarde en toveren Flint om tot een swingende soultempel. Funky soulclassics als 'What's Going On', 'Superstitious' en 'Signed, Sealed, Delivered (I'm Yours)' zorgen ervoor dat u niet stil kunt blijven zitten bij het opzwepende theaterconcert met afterparty.

Maak kans op een van de drie sets van twee vrijkaarten. Beantwoord onderstaande prijsvraag en e-mail het antwoord, voor maandag 4 maart – 12.00 uur, naar publiciteit@flint.nl o.v.v. Lezersactie: It's a Man's World.

Van welke zanger worden geen nummers gezongen in het swingende soulconcert 'It's a Man's World?
A. Stevie Wonder
B. Lee Towers
C. James Brown

Meer berichten