Oscarweek.
Oscarweek. (Foto: De Lieve Vrouw)

Oscarweek in De Lieve Vrouw

Amersfoort - Zondagnacht is het zover... De uitreiking van de Oscars! En dat laat De Lieve Vrouw niet ongemerkt aan zich voorbij gaan. Van maandag 25 februari t/m woensdag 6 maart is het Oscarweek en draaien er extra veel titels met een Oscar(nominatie).

Wie aan de Oscars denkt, denkt aan glitter, glamour, prachtige galajurken en geëmotioneerde acceptance speeches. Maar bij hét filmevent van het jaar gaat het natuurlijk vooral om prachtige films, uitzonderlijke acteerprestaties en het vakmanschap van de makers. En dat staat ook centraal bij de films die in De Lieve Vrouw te zien zijn. We vertonen een groot aantal titels, zoals ‘The Favourite’, ‘Green Book’ en ‘Cold War’ en voor de gelegenheid trekken we ook films van stal die we niet eerder draaiden zoals de Netflixfilm ‘Roma’ en publiekslievelingen ‘Bohemian Rhapsody’ en ‘A Star is Born’.

Kom in je glitterpak een inhaalslag maken van alle mooie films die je afgelopen jaar hebt gemist en geniet tussendoor van de Oscarspecials in het theatercafé, zoals een luxe Oscarlunch of chique borrel met prosecco en een selectie van warme en koude hapjes.

Bekijk de agenda op https://lievevrouw.nl.

Meer berichten