Foto: Linda Bouritius

Huisshows start van jubileumjaar Valkengoed

Amersfoort - Maandag 28 januari was de winkel van Valkengoed Wedding Fashion op het Prinses Julianaplein 4 het decor voor niet één, maar twee spetterende huisshows.

Vele bruiden in spe lieten zich betoveren door de jurken uit de nieuwste collecties. Vintage, laagjes, poederkleur alle trends kwamen voorbij. Als kers op de taart mochten zowel in de middag als in de avond twee aanstaande bruiden (Hava en Nadya) een trouwjurk voucher in ontvangst nemen ter waarde van €1500,-. "Als je 35 jaar bestaat moet je dat vieren en hoe kan dat nu beter dan met het winnen van een trouwjurk, aldus eigenaresse Ida van den Bedem. ''Maar dit is nog maar het begin dus blijf ons vooral volgen via internet en social media". De show werd mede mogelijk gemaakt door Linda Bouritius Photography, EJ Capturing (videograaf), Joey Mercuur Patisserie en Quino Damen Bloembinders.

Valkengoed Wedding Fashion is al meer dan 35 jaar een begrip in Amersfoort en wijde omgeving. 'Een bruidsjurk koop je niet voor één dag, maar voor de rest van je leven.' Dat is het motto van Valkengoed Wedding Fashion en eentje dat het ervaren team heel serieus neemt. Zij hebben een uitgebreide collectie met de bekendste A-merken, zoals: Bridalstar, Cymbeline, Cosmobella, Modeca, Ladybird, Pronovias, Marylise, Novia D'Art, Pronovias, Rembo, Rosa Clará, Sincerity, Sweetheart en White One.

Meer berichten