Liberty Men trekt in bij grote zus aan de Kortegracht

Amersfoort - Latten werkte niet, dus Liberty Men en Liberty Lifestyle gaan samenwonen.Per zaterdag 26 januari vind je de heren al op de Kortegracht.

Een jaar geleden opende Liberty Men zijn deuren aan de Langestraat. Daar bedienden zij de man die van kwaliteit en no nonsense houdt en is er in dat jaar een mooi klantenbestand opgebouwd en bekendheid gegenereerd. Op de Kortegracht kwam er boven ruimte vrij en hebben ze besloten te gaan samenwonen. Eigenaresse Martine van den Berg vertelt dat het met name met het personeel nog een heel gepuzzel was om op beide plekken een goede bezetting te krijgen.
Klanten komen vooral in het weekend vaak samen in de winkel. De man drinkt koffie, leest ondertussen de krant en moet vaak daarna ook nog shoppen. Dit kan nu in een, wat een leuke vibe gaat brengen verwachten de dames van Liberty. ''We gaan dit natuurlijk groots vieren met een housewarming omdat we gaan samenwonen'', vertellen ze enthousiast verder. "Dus houd ons in de gaten en schrijf zaterdag 26 januari met dikke letters in je agenda".

De hele dag krijgen alle klanten 60% op de hele wintercollectie, er is all day champagne en een cadeautje als jij en je lief allebei een aankoop doen.

Liberty Lifestyle & Men, Kortegracht 5, Amersfoort. Tel. 033 461 7025; info@libertylifestyle.nl

Meer berichten