Het diamanten huwelijksfeest vierde het bruidspaar met familie en vrienden.
Het diamanten huwelijksfeest vierde het bruidspaar met familie en vrienden. (Foto: Ronald Kersten Fotografie)

Bezoek voor 60-jarig paar Van der Heijden

Zondag 6 januari waren de heer en mevrouw Van der Heijden-Wijnands 60 jaar getrouwd. Locoburgemeester Willem-Jan Stegeman bracht het bruidspaar maandag 7 januari een felicitatiebezoek in hun woning aan de Lageweg.

Amersfoort - Het bruidspaar leerde elkaar in 1952 kennen bij het gemengde Brucknerkoor van Parochie 't Zand in Amersfoort.
Het was in die tijd moeilijk om woonruimte te komen, dus ze waren heel blij dat ze na een verkeringstijd van zeven jaar een bovenwoning kregen aangeboden. Tot de geboorte van hun eerste dochter heeft mevrouw Van der Heijden-Wijnands als verkoopster gewerkt in verschillende winkels in Amersfoort. Daarna nam zij de zorg voor de kinderen en het huishouden op zich. De heer Van der Heijden werkte na zijn militaire dienstplicht als tekenaar en technicus bij Wolter & Dros. Hij heeft aan grote projecten meegewerkt, onder andere World Trade Center Amsterdam en Shell Hofplein Rotterdam. In 1995 ging hij met vervroegd pensioen.

Ze zijn beiden nog heel actief en gaan er graag samen op uit. Ook zijn ze erg betrokken bij hun vier dochters, drie schoonzonen en zes kleindochters. Het diamanten huwelijksfeest vierde het bruidspaar met familie en vrienden.

Meer berichten