Elke Vierveijzer, finalist van het Amsterdams Kleinkunstfestival 2015 en in 2014 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie.
Elke Vierveijzer, finalist van het Amsterdams Kleinkunstfestival 2015 en in 2014 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie. (Foto: )

Win kaarten voor 'Zonder Genade'

Amersfoort - Win kaarten voor 'Zonder Genade' een combinatie van kleinkunst, cabaretteksten en muzikaliteit in De Lieve Vrouw, zondag 13 januari 16.00 uur.
Het leven deelt rake klappen uit. Als je even niet oplet, spuugt ze je vol in het gezicht. Elke Vierveijzer, finalist van het Amsterdams Kleinkunstfestival 2015 en in 2014 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie, spuugt terug. Ze debuteert met 'Zonder Genade', een programma waarin ze een ongekende combinatie toont van Nederlandse kleinkunst, cabaretteksten en volle muzikaliteit. Dat resulteert in adembenemende liederen die altijd wel ergens schuren, of juist onverwacht troostend zijn.

In 'Zonder Genade' neemt Elke Vierveijzer alles onder de loep dat de wereld en het leven ons voorschotelt. Zonder terug te deinzen. Waar doet het zeer? En waarom? En als we allemaal wel eens huilen, waarom doen we dat dan allemaal alleen? Soms snoeihard, maar met de stem van een engel legt ze de vinger op een ieders zere plek. Eerlijk, onbedaarlijk grappig en pijnlijk raak op plekken die vaak genoeg onaangeroerd blijven, maar niet bij Elke in de zaal.
De Lieve Vrouw geeft twee sets van twee vrijkaarten weg voor 'Zonder Genade' van Elke Vierveijzer op zondag 13 januari, 16.00 uur. Winnen? Stuur voor zaterdag 12 januari een mailtje naar geerteke@lievevrouw.nl. Winnaars krijgen bericht.

Meer berichten