Hou je van gekke, aparte spullen? Neem dan een kijkje bij tweedehandswinkel Goedgevonden aan de Mooierstraat. (Foto: Marisa Broekhuizen)
Hou je van gekke, aparte spullen? Neem dan een kijkje bij tweedehandswinkel Goedgevonden aan de Mooierstraat. (Foto: Marisa Broekhuizen) (Foto: )

Interieurshoppen in Amersfoort

Wil je het nieuwe jaar met een opgefrist interieur beginnen? Amersfoort staat bol van de interieurwinkels met vintage items, industriële meubels en designkoopjes.

Amersfoort - Begin je shoptocht bij Vint: misschien wel de grootste vintage winkel van de regio. Met 1500 vierkante meter winkelruimte slaag je hier sowieso. Er is voor ieder wat wils, want er komen tientallen ondernemers samen. Shop bijvoorbeeld tussen de lp's van Moledog of bekijk het kindermeubilair van Eigenaar8.
Bij 't Havik vind je Sober & Stoer, een ruime winkel met prachtige items voor een ruig interieur. Alle producten, van kussens tot tafels, zijn op allerlei manieren te combineren.
Voor de mooiste designproducten ga je naar Master Design. De winkel aan de Arnhemsestraat bestaat uit vier verdiepingen met bijzondere en luxe items. Je vindt hier design van onder andere Pastoe, Artemide en Fritz Hansen.
Hou je van gekke, aparte spullen? Neem dan een kijkje bij tweedehandswinkel Goedgevonden aan de Mooierstraat. Van lampen tot schilderijen, kettinkjes, kleding en vazen. De eigenaresse gaat allerlei markten voor je af, op zoek naar de leukste vintage items.
Sla bij je shopsessie de Kamp en Zuidsingel niet over: je vindt hier allerlei bijzondere hotspots. Zoals Koffieboetiek, waar je koffie of thee drinkt tussen de (woon)spulletjes die er te koop zijn. De accessoires maken je interieur helemaal af.
Wist je dat ook Loods 5 een vestiging in Amersfoort heeft? In Vathorst, niet ver van Ikea, zit dit ruime warenhuis. Doe inspiratie op bij al die prachtig ingerichte kamers en tik meteen een nieuw item op de kop.
Hou je van vintage & tweedehands items? Loop dan de winkelroute langs alle hotspots in Amersfoort. Download 'm via www.vvvamersfoort.nl/vintage. Veel shopplezier!

Meer berichten