Winterwandeling op Heerlijkheid Stoutenburg

Vindt u ook dat u tijdens de feestdagen genoeg hebt gezeten en gegeten? Dan is de wandeling op zondag 6 januari 2019 een mooie kans wat calorieën kwijt te raken en het nieuwe jaar op te snuiven. Voor jong en oud, alleen of met het hele gezin. Wij bieden u een prachtige wandeling aan op Groot Stoutenburg onder leiding van gidsen van het Utrechts Landschap, terwijl u geniet van hopelijk knisperend winterweer.

Dikke jas aan, das om, wandelschoenen aan en …gaan!

Op zondag 6 januari 2019 nodigen wij u uit voor een wandeling door het parkbos van Heerlijkheid Stoutenburg om samen te genieten van de wintervogels, die op zoek zijn naar hun kostje en die in de kale bomen goed te zien zijn. De mezen buitelen en dartelen in de struiken. De natuur is in ruste en daardoor op een geheel andere manier te bewonderen. Sommige bomen zijn ware kunstwerken. Wellicht staart een ree u aan vanuit het bos, de neusvleugels opengesperd. Nadien kunt u nog napraten in het Koetshuis, waar warme Glühwein en (warme) appelsap klaarstaat!

We verzamelen vanaf 13.45 uur bij Informatiecentrum Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4, Stoutenburg (bij Leusden).

De wandeling begint om 14.00 uur en duurt ca. twee uur. U hoeft zich niet aan te melden en deelname is gratis.        

De wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Honden kunnen niet mee.

Genoeg te beleven dus, u bent van harte welkom. Heeft u vragen, dan kunt u ons per e-mail bereiken op koetshuisstoutenburg@gmail.com. Meer informatie over onze overige activiteiten vindt u op de website: utrechtslandschap.nl/infocentra/koetshuis-stoutenburg

Meer berichten