Foto:

Studenten ROC: ruim 6500 euro voor Burgerweeshuis

Wekenlang hebben studenten van ROC Midden Nederland in Amersfoort geld ingezameld voor de Stichting het Burgerweeshuis in Amersfoort. Met een prachtig resultaat, want in totaal is meer dan 6500 euro opgehaald.

amersfoort - Op vrijdag 21 december werden de leden van de stichting verrast door studenten van het Gezondheidszorg College en afdelingsmanager Bram Smit. De studenten waren speciaal meegekomen omdat zij met hun actie het meeste geld ophaalden. Vanaf 19 november zetten alle studenten, docenten en medewerkers van de zeven colleges en de opleiding Servicemedewerker zich in voor het goede doel.

Lesmarathon

Er werden verschillende acties bedacht en uitgevoerd. Zo werden er pannenkoeken gebakken, mensen konden op de foto met prinses Elsa, er werden professionele portretfoto's gemaakt, oliebollen verkocht, een loterij gehouden en nog veel meer. De actie leefden erg op de campus in Amersfoort en de studenten hebben geleerd van de acties en over het onderwerp armoede in Nederland. De actie die het meeste geld opleverde was de 24-uur lesmarathon op het Gezondheidszorg College: 2500 euro.

Meer berichten