Kerstfeest met het Leger des Heils

Amersfoort - Op 16 december wordt in het gebouw van het Leger des Heils aan de Albert Schweitzersingel nummer 69 een Volkskerstzangdienst gehouden.

Medewerking wordt verleend door een koperensemble van brassband “Amersfoort Brass”. Ook de zangeres Wilma Verhage verleent medewerking. Er is een bijzonder optreden van een gelegenheidsmannenkoor in samenwerking met het eigen zangkoor van het Leger des Heils. Algehele leiding Majoor Gerben Barkmeijer. Aanvang 17.00 uur.

Op 19 december wordt in partycentrum “De Eenhoorn” aan het Stationsplein onder het genot van een hapje en een drankje het traditionele kerstfeest voor ouderen gevierd. Medewerking wordt verleend door het eigen muziekkorps “Eemland Brass”, zangeres Wilma Verhage en het eigen seniorenkoor. Toegangskaarten zijn nog telefonisch te verkrijgen bij de fam. Van der Meijden (033-49 446 83) en bij de familie Barkmeijer (033-4619650). Algehele leiding Majoor Mevrouw Jacqueline Barkmeijer-Willigenburg. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur, verwachte beëindiging 16.30 uur.

Op 24 december zal om 19.00 uur een kerstavondfeest voor jonge gezinnen worden gehouden waarin een kleine kerstmusical voor en door kinderen zal worden opgevoerd. Om 22.00 uur is er de Kerstnachtdienst waaraan het eigen zangkoor en muziekkorps medewerking verlenen. De kerstwijdingsdienst wordt gehouden op Eerste kerstdag om 10.30 uur en zal worden geleid door Kolonel Piet Dijkstra.

Tenzij uitdrukkelijk vermeld worden alle bijeenkomsten gehouden in het gebouw van het Leger des Heils aan de Albert Schweitzersingel, nummer 69.

Meer berichten