Vanwege het slechte weer werd vanuit een tent gewerkt.
Vanwege het slechte weer werd vanuit een tent gewerkt. (Foto: Buurkracht)

3D-kunstwerk siert centrum Amersfoort

Amersfoort - Afgelopen weekend heeft 3D-kunstenaar Matthew May samen met Remco van Schaik gewerkt aan een omvangrijk en opvallend kunstwerk in het centrum van Amersfoort, op de kop van de Arnhemsestraat. Niet alleen het eindresultaat, maar ook de totstandkoming zorgde voor de nodige reuring.

De nodige voorbijgangers namen een kijkje en maakten een praatje. De actie is bedacht door Buurkracht, een maatschappelijk initiatief dat gelooft dat wijken en buurten een positieve impuls krijgen als buurtbewoners met elkaar in contact komen en samen tot actie overgaan.
Buurkracht gelooft in de kracht van buren. De kracht om dingen samen mooier, beter, groener, veiliger, gezelliger of duurzamer te maken in de buurt. Buurkracht helpt buren in heel Nederland om hun buurkracht te ontdekken en te vergroten. Door mensen bij elkaar te brengen en ze te ondersteunen met tips, trucs en tools, zoals de buurkracht-app en de website www.buurkracht.nl. Meer dan driehonderd buurten hebben inmiddels hun buurkracht ingezet.

Meer berichten