Mark Röell, burgemeester van Baarn en voorzitter van de Vrienden van Meander, bezoekt de afdeling Neonatologie en ontmoet de ouders van couveusebaby Coco. (Foto: Frank Noordanus)
Mark Röell, burgemeester van Baarn en voorzitter van de Vrienden van Meander, bezoekt de afdeling Neonatologie en ontmoet de ouders van couveusebaby Coco. (Foto: Frank Noordanus) (Foto: FrankNoordanus)

Aftrap voor smakelijke decemberactie in Meander

Voor de tweede keer houden de Vrienden van Meander een smakelijke decemberactie. Frank de Reij, CEO van Meander en burgemeester Mark Röell van Baarn verzorgden op 5 december samen de aftrap van de oliebollenactie door zelf oliebollen te verkopen.

Amersfoort - In de Laan van Meander Medisch Centrum verkopen vrijwilligers oliebollen, appelbeignets en appelkanjers voor het goede doel. Mark Röell, voorzitter van de vrienden van Meander, bezocht daarna de afdeling Neonatologie, het goede doel dit jaar. De opbrengst van oliebollenactie is bestemd voor speciale nestjes voor te vroeg geboren en zieke pasgeboren baby's in couveuses en voor buidelstoelen om de binding tussen ouder en kind te bevorderen. Lichamelijk contact is niet altijd vanzelfsprekend bij een te vroeg geboren baby. Terwijl dit een belangrijke basis is voor de ontwikkeling van ieder kind.
Een nestje geeft een gevoel van geborgenheid. De ondersteuning en het comfort zorgen ervoor dat de baby beter slaapt en in zijn houding wordt ondersteund.
De verkoop is nog op 12, 18, 19, 21, 24, 27, 28 en 31 december van 9.30 uur tot 15.30 uur. Iedere verkoopdag zijn er verse oliebollen van Patisserie Van Gent.

Meer berichten