Logo amersfoortnu.nl


Foto: Roy Beusker

Win kaarten voor musical Soof

Soof komt met haar Kooksoof op dinsdag 8 januari tot en met donderdag 10 januari naar Flint. Lezers van deze krant kunnen entreekaarten winnen.

Amersfoort - In 2013 veroverde de feelgoodfilm 'Soof' de harten van de bioscoopbezoekers. In 'Soof de Musical' neemt u als het ware plaats in haar keuken, waar wordt gedronken, gepraat, gehuild, geprutst en gekookt. Het leven is namelijk niet altijd even makkelijk. Zeker niet als u veertig bent en een drukke baan, drie kinderen – waarvan eentje in de puberteit – en een hond hebt.
'Soof de Musical' viert de herkenbare onvolmaaktheid van ons bestaan met liefde, muziek en humor. Terwijl u geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijgt u uit haar keuken een paar culinaire prestaties voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. Een musical was nog nooit zo smakelijk!
Voor meer informatie: www.flint.nl of bel 033 - 4229229.
Maak kans op een van de drie sets van twee vrijkaarten voor dinsdag 8 januari. Beantwoord onderstaande prijsvraag en e-mail het antwoord, voor maandag 10 december 12.00 uur, naar publiciteit@flint.nl o.v.v. Lezersactie: Soof.

Welke soapster speelt mee in 'Soof de Musical'?
A. Rick Engelkes
B. Winston Post
C. Ferri Somogyi

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Nieuwsoverzicht

Meer berichten