DJ Melvin is trots dat hij mee mag doen met het feestconcert, samen met Sint Caecilia.
DJ Melvin is trots dat hij mee mag doen met het feestconcert, samen met Sint Caecilia. (Foto: n.v.t.)

Afterparty na concert Sint Caecilia


Amersfoort - Komende zaterdagavond 24 november gaat het dak van AFASzaal van Flint er waarschijnlijk af, met twee geweldige shows. Voordat het dak eraf gaat zal de 90-jarige muziekvereniging Sint Caecilia een feestelijke afterparty neer zetten met o.a. de feestband Plunck en DJ Melvin.

DJ Melvin heet het dagelijks leven Melvin van de Brom. Hij is woont in Amersfoort en is 27 jaar oud. In het dagelijks leven is hij DJ en dat doet al 10 jaar. Tijdens dit feestconcert laat hij zijn muzikale aspiraties horen en zien tijdens met het nummer This Is What It Feels Like van Armin van Buren. "Ik vind dit hartstikke gaaf, want dit is totaal iets anders wat ik normaliter doe. Het geeft voor mij een hele extra toegevoegde waarde aan de muziek die ik draai en ook aan de fanfaremuziek die door Sint Caecilia wordt gespeeld! En wat ook bijzonder is dat ik livemuziek altijd gaaf vind. Met livemuziek wordt een extra laag toegevoegd, dan normaal en als je dit in Flint mag uitvoeren dan is helemaal super gaaf!"

Inmiddels is DJMelvin ook doorgegroeid naar de opkomende Party Awards. Hij is genomineerd om deze award misschien in de wacht te slepen. Fans kunnen tot en met 28 november stemmen op hem. "En wat betreft het komende feestconcert van de muziekvereniging Sint Caecilia heeft dit bijzondere komende concert er zeker aan bijgedragen om misschien deze nominatie in de wacht te slepen", aldus Melvin. Om te stemmen op Melvin stuur een SMS naar 3010 met de tekst PA DJ MELVIN of ga naar de site: https://www.partyawards.nl.

Meer berichten